Zöld Elefánt Étterem és Panzió

A Zöld Elefánt Étterem házias stílussal, nagy ételválasztékkal és igazi különlegességekkel (libamáj, angus bélszín és brazíl hátszín) várja a kulináris élvezetek iránt érdeklődőket.

Címünk

8741 Zalaapáti, Kossuth L. u 12.

Nyitva tartás

Hétfő-Péntek: 12:00 – 22:00
Szombat-Vasárnap: 11:00 – 22:00

Hétvégén és Ünnepnapokon ajánlott az asztalfoglalás:

Telefon: +36 83/352-097
Telefon: +36 83/552-018
Üzletvezetői privát mobil: +3630/2684-097
Email: info@zoldelefant.com

Elfogadjuk

Erzsébet utalvány, Szép kártya (OTP, K&H, MKB), Master card, Visa, készpénz Asztalfoglalás

Büszkék vagyunk konyhánk csapatára – tehetségük révén éttermünk országos jó hírnévnek örvend nemcsak a visszatérő törzsvendégeink, hanem a gasztro ínyencek körében is. Kínálatunk között megtalálhatók a trandicionális magyar libamáj specialitások, angus bélszínből és vadhúsból készült különlegességek is. Az egész évben üzemelő éttermünk hangulatos belső termeivel 100 fő kényelmes elhelyezésére alkalmas, virágos-árnyas terasza és kerthelysége 80 fő számára nyújthat felüdülést a meleg nyári napokon. Csoportok teljes ellátását, családi és baráti összejövetelek, üzleti találkozók és esküvői vacsorák lebonyolítását is vállaljuk.

Az állandóság jegyében

Fő mottónk az állandóság és a minőség: az étterem tulajdonosa és lelke, aki több mint 35 éve foglalkozik vendéglátással, azt a célt tűzte ki maga elé, hogy mindig friss alapanyagokból készült, jó minőségű ételekkel, illetve különlegességek széles választékával várja vendégeit. Ezen küldetésünknek már 25 éve (pontosabban 1988-tól) minden évben maradéktalanul megfelelünk: bizonyítja ezt elégedett, visszatérő vendégeink, jóhírünk és szakmai díjaink (2007. Kamarai Díj; 2008. Rozmaring Díj).

Ételeink, amikre büszkék vagyunk

Hidegtálaink(Rendelésre)

Éttermünk képekben

Ossza meg barátaival ezt az oldalt:

Facebookon Twitteren Emailben