Zöld Elefánt Étterem és Panzió

Sorry, this entry is only available in Magyar.

23 Comments

 1. Kiss család%A %B %e%q, %Y

  Kedves Zöld Elefánt Étterem!
  Immár negyedik alkalommal tértünk be Önökhöz . Ezúttal is fantasztikus ebédet ettünk, a kiszolgálás és az egész hangulat egyszerűen utánozhatatlanul TÖKÉLETES volt!
  Kívánunk sok erőt, egészséget, motivációt munkájukhoz és annyi igérhetünk: Jövünk még!

 2. Dala Ili%A %B %e%q, %Y

  Nem elég jónak lenni, annak is kell látszani! – Ez a Késmárki család névjegye! Gratulálok az egész családnak és a csapatnak!

 3. Lajáné Kuris Loretta%A %B %e%q, %Y

  Ilyen fantasztikus étteremben még sosem jártunk! Friss, kívánatos, különlegesen finom ételeket kaptunk. Gratulálok a szakácsnak, nagyon igényes arra, amit kiad a kezéből! Köszönjük ezt a csodás gasztronómiai élményt!

 4. Edina%A %B %e%q, %Y

  Kedves vendéglátók!
  Most is nagyon finomat ettünk. A kiszolgálás mint mindig kifogástalan. A pincérek udvariasak, figyelmesek.

 5. Borsné%A %B %e%q, %Y

  Kedves vendéglátók!
  Ajánlásra érkeztünk önökhöz és be kell látnom, hogy megérte! Végre egy kiváló hely! A póréhagymás szűzérme annyira tökéletes volt, hogy elfelejtettem mellé a savanyúságot megenni. A kiszolgálás is kiváló, hírét visszük annak, amit kaptunk!

 6. Niki%A %B %e%q, %Y

  Én a kedvesemmel szoktam eljönni ebbe a csodálatos étterembe ebédelni, máskor pedig egy kellemes estét eltölteni, és vacsorázni. Mi nagyon-nagyon megszerettük a helyet, annál is inkább, mert van egy kis termetű kutyánk, és néha még ő is velünk tart egy- egy alkalommal… Nem érezzük soha, hogy ez nekik kellemetlen lenne, sőt!!! Ugyan olyan szívesen hoznak a számára egy tál vizet, mint nekünk bármit! Nyugodt szívvel tudom ajánlani mindenkinek a Zöld Elefánt éttermet! Nagyon finoman főznek, itt bárki megtalálhatja a “kedvencét”. Mi nyitottak vagyunk minden új kipróbálására, ami az ételeket illeti, úgyhogy általában mindig mást rendelünk… Soha nem csalódtunk! Köszönöm a lehetőséget, hogy ezt leírhattam! Mindenki érezze jól magát itt…! Hajrá Zöld Elefánt!!! :)

 7. Czotter Kati%A %B %e%q, %Y

  Baráti társasággal érkeztünk , kellemes fogadtatásban volt részünk, minden kívánságunkat teljesítették, a szobák tisztasága kifogástalan. Személy szerint olyan otthonosan éreztem magam benne. A tulajdonos és a személyzet kedvessége maximális volt.
  Sajnálom, hogy nem nyílt lehetőségünk a reggelin kívül más ételfinomságokat megkóstolni, de ami késik nem mállik,szóval legközelebb nem hagyjuk ki. Visszajövünk!!!
  Köszönet az útbaigazításért, hasznos információkért.
  Kiemelném még a teraszok igazán hangulatos , praktikus elrendezését, a rengeteg szebbnél szebb virágokat, dekorációs elemeket. Nagyon tetszett, hogy még e kerítés melletti magas-ágyat is praktikusan kihasználták zöldség termesztésre, amit végül az étteremben hasznosítani is tudnak. Minden nagyon tiszta és rendezett, jól átgondolt minden részlet.
  Tudom , hogy ez napi szinten így legyen, nagyon sok munkát igényel minden szereplő részéről. ehhez kívánnék további jó egészséget és sok sok elégedett vendéget. A magam és barátaim nevében is köszönöm, hogy itt lehettünk. Visszajövünk!!

 8. Niki%A %B %e%q, %Y

  Egyszerűen imádjuk az éttermet! Kifogástalan minden! Az étlap, a választék, az ízek, a kiszolgálás, a terasz, a személyzet… Szívesen megyünk nem csak alkalmakkor, bármikor! Gratulálunk és további sok sikereket kívánunk! Rajtunk nem múlik, mi megyünk! :-)

 9. Balogh Petres Judith%A %B %e%q, %Y

  Világjáró barátaimat hívtam meg a Zöld Elefántba ebédelni. Úgymond holt szezonban vagyunk és tapasztalatból tudom, hogy ilyenkor kevésbé látogatottak az éttermek. Magam sem tudom, mi késztetett arra, hogy két nappal előbb asztalt foglaljak,. Ez igazán szerencsés volt, mert olyan sok volt a vendég,, hogy asztalfoglalás nélkül nem is kaptunk volna helyet.. Ez a tény egymagában bizonyítja az étterem magas szintű vendéglátását és közkedveltségét.
  Ahányan voltunk a társaságban, annyi félét rendeltünk és ami a tányérunkra került az a legmagasabb igényt is kielégítette. Őszintén gratulálunk a szakácsnak. és ha rajtunk múlott volna, Michlelin csillagokkal jutalmaztuk volna tudását és művészetét.. A kiszolgálás előzékeny és szyívélyes volt– egyidejüleg elegáns és otthonias is.. Mindez egy feledhetetlenül kellemes hangulatot kölcsönzött, amiért külön köszönetet mondunk.. B,P,J,

 10. dr.Szabados Gyula%A %B %e%q, %Y

  Az éttermet és a minőségre “háklis” tulajdonosát 1991-től, pacsai körjegyzőségem kezdetétől ismerem. S most elárulom: az elmúlt 25 évben egyszer sem csalódtam bennük, sem a minőségben, sem a mennyiségben. Ezt már sokéves tapasztalatból mondhatom, hiszen az elmúlt évtizedekben családommal, ismerőseimmel ill. a hivatali rendezvények kapcsán sokszor megfordultam ott. Bár 2001-ben elköltöztünk Pacsáról, de a munkám még 10 évig odakötött, s főként a lányommal -aki a vadászati munkáim során 2003-tól állandó “asszisztensem lett 2010-ig, amíg itthon volt – gyakori vendégek voltunk évente a februári-márciusi hónapokban.
  Nyilván ez és a kulináris élvezetek iránti vágy az oka annak, hogy leányomnak, ha hazarepül 5-6 napra Koppenhágából (a mesterszakot végzi jelenleg ott a CBS-en) mindig az a kérése, hogy menjünk el egy vacsorára Zalaapátiba.
  Most is így lesz március 19-én.
  Amúgy én rendkívül kritikus – sőt ha arról van szó, cinikus is- vagyok, de ezt az éttermet bátran merem mindenkinek ajánlani.
  Biztos vagyok benne, hogy senkitől sem fogok szemrehányást kapni ezért, sőt mindenki, aki elfogadja az ajánlásomat, igazi kulináris élvezetekben részesül majd.
  üdv: dr.Szabados Gyula

 11. dr.Szabados Gyula%A %B %e%q, %Y

  ..s ha még valaki a kulináris élvezeteket fokozni kívánja, akkor ajánlom a Sous Vide módon elkészített ételeiket.

  MI is ez a Sous Vide ? (ejtsd: szu vid, magyarul vákuum alatt)
  Ez egy professzionális főzési mód, amely oxigénmentes környezetben, pontos hőmérséklet-ellenőrzés mellett csökkenti az oxidációt és megnöveli a fogyaszthatóságot a baktériumok szaporodásának megakadályozásával. Az eredmény: egy tökéletes állagú,az eredeti ízeket megőrző étel.

 12. Borosék%A %B %e%q, %Y

  Egyszerűen: KÖSZÖNJÜK !

 13. kovacsur%A %B %e%q, %Y

  Barátim említették jó lehetőségként az éttermet. Utólag sajnálom, hogy hosszú idő telt el míg elhatároztuk, most megnézzük. Nagyon kedvesen fogadtak. (Érdemes előzőleg helyet foglaltatni!!) Az étlap nagyon bő választékot és információt ad. Az étel minősége pedig osztályon felüli. A pincérek kedvessége követendő példa lehetne más éttermekben is. Köszönjük! A biztos viszontlátás borítékolva.

 14. Borosné Olga%A %B %e%q, %Y

  Rég jártunk ott,visszavágyunk! Nagyon! Minden kifogástalan volt! De szeretnék most is ott lenni….

 15. Varga Lajosné%A %B %e%q, %Y

  Első alkalommal jártunk a Zöld Elefánt Panzióban. Jó hírét csak megerősíteni tudjuk. Az ételek frissek, ízletesek. A tálalás kreatív, sok kiegészítőkkel.
  Felszolgálásnál ügyelnek arra, hogy minden ételnek és italnak megfelelő legyen a hőfoka. A kiszolgálás udvarias, kedves és figyelmes.
  Összességében elmondhatjuk, hogy a rendezett és tiszta, családias környezetben jól éreztük magunkat.
  Köszönjük szépen.
  Varga házaspár

 16. Takács Niki%A %B %e%q, %Y

  Kedves Zöld Elefánt!!!
  Zalakarosra tartva,évek óta figyelve kívülről a ” helyet”!!!
  Aztán idén októberben megálltunk férjemmel ebédelni!!
  A legjobb döntés volt!!!
  Teljesen lenyűgözött az étterem belseje,a fogadtatás, aztán az ételek!!!!
  Fantasztikus ízek, tökéletes felszolgálás
  Nem bírtam betelni az élménnyel…a figyelmességgel!!
  Biztos hogy jövünk még ide vendégként!!!!!

 17. Turcsi Alexandra%A %B %e%q, %Y

  4 fős társasággal érkeztünk 2019.április 02-án. Párommal most voltunk előszőr,de barátaink már jártak itt. Mi is vendéglátásban dolgozunk és mindennel nagyon elégedettek vagyunk. Az ételek és a kiszolgálás is kiváló. Ide még biztos hogy visszatérünk.
  Köszönjük :)

 18. Takácsfi Fanni%A %B %e%q, %Y

  Finom ételek, kedves kiszolgálás, és tisztaság!

 19. Krisz László%A %B %e%q, %Y

  Üdv! Átutazóban voltunk,láttuk az éttermet gondoltuk betérünk.A pincér megkérdezte van-e foglalásunk,nem volt mivel nem oda készültünk.Nem tudott asztalt adni,függetlenül attól hogy volt jó néhány üres asztal,majd érkeznek oda a vendégek akik időben foglaltak.Megkérdeztem hogy ha várunk míg szabadul egy asztal akkor oda leülhetnénk,és megebédelhetnénk? A válasz határozott NEM!!! Milyen üzletpolitika ez?,az én pénzem nem elég jó?,vagy ilyen jól megy a bolt ?Kiábrándító.Remélem kapok valamilyen választ,kíváncsian várom.

 20. Barbara Késmárki%A %B %e%q, %YAuthor

  Tisztelt Krisz László!
  Sajnáljuk, hogy nem tudtunk önöknek asztalt biztosítani, de sajnos a lefoglalt asztalt már a vendégek érkezése előtt 1 órával nem tudjuk kiadni más vendégnek, hiszen ennyi idő alatt nem biztos hogy újra felszabadulna.
  Mivel nagyon sok ebben az időszakban az előre lefoglalt hely és az ön által kérdezett üzletpolitikánk az, hogy annyi vendéget fogadunk, amennyit megfelelő minőségben ki tudunk szolgálni, így sajnos előfordul hogy a távozó vendégek asztala nem lesz újra azonnal szabad.
  Számunkra sem kellemes, mikor nem tudunk minden kedves vendéget fogadni, de csak így tudjuk a minőséget garantálni.
  Üdvözlettel:
  Késmárki Barbara
  Zöld Elefánt Étterem
  üzletvezető

 21. Hajnal Edit%A %B %e%q, %Y

  Kora reggel távoztam Önöktől, ezért nem volt lehetőségem a vendégkönyvükbe írni, megosztani Önökkel, mennyire túlszárnyalták a szállóvendégként tapasztaltak, azt, amit előre elképzeltem.
  Már zalaapáti lakosként is mindig csodálatos kulináris élményekben volt részem a Zöld Elefánt étteremben, s most, hogy budapesti lakosként visszajöttem meglátogatni kedves ismerőseimet, élményeimet fokozták az este az étteremben, majd a kis szobámban tapasztaltak. Kedvességüket, a tisztaságot, rendet, szépséget, a finom, kitűnően elkészített és tálalt levest, és italokat, a kifogástalan felszolgálást és kiszolgálást, a kellemes környezetet, s az önöknél eltöltött csodálatos estét szívből köszönöm.
  Valahányszor Zalaapátiba jövök, mindig Önöknél fogok megszállni.
  Ha lehetséges, kérem, nyomtassák ki e levelemet, és helyezzék be a Vendegkönyvükbe. Ha nem lehetséges, amikor legközelebb Önöknél járok, nem mulasztom el megtenni magam.
  Köszönöm,
  Hajnal Edit

 22. Barbara Késmárki%A %B %e%q, %YAuthor

  Kedves Edit!
  Nagyon szépen köszönjük levelét!Örömünkre szolgált, hogy ennyi kedveset és szépet írt rólunk! Reméljük még sokszor vendégül láthatjuk önt éttermünkben és a panzióban egyaránt!
  Üdvözlettel:
  Zöld Elefánt Étterem & Panzió csapata

  Ui: a levelet kinyomtattuk és a Vendégkönyvbe raktuk :)

 23. Sinkovicz-Nagy Anikó%A %B %e%q, %Y

  Bravo! Vendéglátás magasfokú iskolája rankönyvekbe illő tanitani lehetene. Impozáns elegáns környzet. Kiválló ételeke remek kiszolgálás, barátságos személyzet. Köszönjük, hogy it
  t lehettünk köszönjük az élményt!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Az űrlap elküldésével Ön elfogadja az Adatkezelési tájékoztatót.

We updated our privacy policy. Our site uses cookies. Details...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close